IZBRALI SMO DVA SISTEMA VSADKOV IZJEMNE KAKOVOSTI: NEMŠKI ANKYLOS IN ITALIJANSKI GTB

Izkušnje in znanje naših kirurgov so garancija kompetence in vrhunskih rezultatov.

ZOBNI VSADEK ANYKLOS

Sistem vsadkov Ankylos obstaja na tržišču že več kot 30 let. Njegovo kakovost in trajnost podpirajo številne klinične študije. Gre za nemški izdelek, ki združuje kakovostno in visoko tehnologijo ter ponuja vrhunske rešitve v dentalni medicini. Zaradi vseh teh razlogov vam s ponosom priporočamo vgradnjo zobnih vsadkov Ankylos v našem centru DentalPro.

PREDNOSTI VSADKOV ANKYLOS

Izdelava vsadkov Ankylos poteka v strogo nadzorovanih pogojih ob uporabi izključno visokokakovostnih zlitin, katerih edinstvena površinska struktura pospešuje proces osteointegracije in zagotavlja uspešno vgradnjo v 99 % primerov.

Konusna vez vsadka in suprastrukture je edinstvena značilnost sistema Ankylos in ponuja številne možnosti protetičnih rešitev. Ankylos zagotavlja, da ne bo prišlo do nastanka mikro prostorov, v katerih bi se kopičile bakterije, ki povzročajo izgubo kostnega tkiva okoli vsadka ter njegovo posledično izpadanje.

Z izbiro vsadkov Ankylos si lahko privoščite najboljše, kar je trenutno na tržišču!

 

TRAJNA GARANCIJA IN IZJEMNA ZANESLJIVOST

Garancija na vsadke Ankylos, ki se vgradijo na kliniki DentalPro, je vseživljenjska. Da bo delo na vsadkih dolgotrajno, posvečamo veliko pozornosti edukaciji. Po koncu tretmaja vam bodo naši zobozdravniki dali podrobna navodila za vzdrževanje zobne in ustne higiene.

ZOBNI VSADEK GTB

Vsadki GTB imajo podobne lastnosti kot sistem Ankylos in so namenjeni dolgotrajnemu zadovoljstvu pacientov, ki si želijo zanesljivo rešitev za vsadke po ugodni ceni in hkrati izjemno kakovost.

PREDNOSTI VSADKOV GTB

Sistem vsadkov GTB predstavlja prihodnost implantologije, za katero je značilna enostavna in učinkovita uporaba v praksi. Značilnosti vsadkov GTB so dobra primarna stabilnost, razširjene možnosti varnega izvajanja kirurških posegov in enostavna namestitev v kostno tkivo manjšega volumna.

 

DESETLETNA GARANCIJA

Vgradnja sistema GTB vam daje desetletno garancijo. Sistem vsadkov GTB predstavlja uspešno rešitev na področju implantologije v zadnjih 20 letih, zanjo pa je značilna enostavna in učinkovita uporaba v praksi.

POMEMBNO JE VEDETI

Po koncu posega bo pacient prejel potrdilo oziroma implantološko knjižico, ki velja kot garancija in vsebuje podatke o vrsti vsadka, dimenziji, serijski številki in datumu vgradnje.

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin