NATANČNA DIAGNOSTIKA JE EDINA POT DO LEPŠEGA NASMEHA!

Vrhunska tehnologija je standard naših strokovnjakov.

 

V želji, da pacientom ponudimo občutek ugodja in zadovoljstva, nam je izredno pomembno, da lahko opravijo vsa snemanja v našem centru. DentalPro ima na voljo sodobno rentgensko napravo Planmeca ProMax® 3D, ki omogoča pridobitev hitre in varne visokokakovostne digitalne panoramske in 3D-slike.

Z uporabo protokola Planmeca Ultra Low Dose™ je omogočeno CBCT snemanje s precej nižjo dozo sevanja od standarda brez zmanjšane kakovosti slike.

PREDNOSTI SODOBNE DIAGNOSTIKE

Kakovostna 3D-diagnostika se izvaja pred načrtovanjem vsakega implantološkega posega na kliniki DentalPro, s čimer naši strokovnjaki dobijo natančen vpogled v strukture kosti in mehkih tkiv ter se osredotočijo na zdravljenje.

Vse ordinacije so opremljene s stomatološkimi enotami z digitalnimi rentgenskimi napravami ProX RTG – Planmeca. Naprave so povezane z računalnikom, kar omogoča našemu strokovnemu osebju hitro snemanje posameznih položajev zob in zagotavlja izjemno jasne posnetke.

Vsak korak pri delu je izredno pomemben, diagnostika pa je temelj, ki določa kakovost našega dela, in je standard naših strokovnjakov.

 

Razvoj sodobne tehnologije je veliko pripomogel k razvoju diagnostičnih postopkov v stomatologiji. Natančna medicinska anamneza, stomatološki pregled in radiološke preiskave so potrebne za določanje kakovostne implantoprotetične terapije. Uporaba 3D-radioloških posnetkov pred vgradnjo vsadkov je zmanjšala možnosti zapletov na minimum. Zaradi tega strokovnjaki klinike DentalPro k vsakemu pacientu pristopijo individualno, saj mu želijo ponuditi natančna pojasnila glede načrta terapije, ki je opredeljena v skladu z njegovimi željami in možnostmi.

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin