INOVATIVNA REŠITEV IN VARNA TEHNIKA NADOMEŠČANJA ZOB

Fiksni zobni mostiček na štiri ali šest vsadkov

S konceptom All-on-four je sodobna stomatologija naredila korak v smeri reševanja problema popolne brezzobosti. All-on-four je idealna rešitev za popolno brezzobost in se lahko uporabi pri obeh čeljustih.

PREDNOSTI TE METODE

Poseg je enostaven in hiter, v samo enem dnevu pa bo vašemu obrazu ta sodobna tehnika pod strokovnim vodstvom kirurgov centra DentalPro podarila nasmeh, ki ste si ga želeli. To je dolgotrajna rešitev, ki ima prednost, ker temelji na principu vijačnih vezi, kar omogoča brezhibno intervencijo v primeru potrebe po popravilu brez poškodb. Pacientom omogočamo popolno funkcionalnost ugriza z odličnimi estetskimi rezultati v samo enem obisku!

POTEK TRETMAJA

Kakovostna diagnostika določa idealne položaje za vgradnjo štirih vsadkov, na katere se z vijačno vezjo takoj pričvrsti protetični nadomestek, ki je izdelan v našem vrhunsko opremljenem laboratoriju. Sam poseg je minimalno invaziven, okrevanje je hitro, izdelek pa ima takojšnjo funkcijo in pacient lahko začne takoj jesti.

Ob prvem obisku vam bomo priporočali najprimernejšo terapijo, pri čemer bomo upoštevali vaše potrebe z namenom povrnitve nasmeha na vaš obraz.

Ena izmed metod, s katero se dosežeta funkcionalnost in estetika v zelo kratkem času, je znana kot All on 6*. Podobna je tehniki All on 4, vendar se pri tej metodi namesto vgradnje štirih vsadkov namesti šest vsadkov, s čimer je izdelek stabilnejši in dolgotrajnejši.

Stomatologija je v zadnjih letih pomembno napredovala in prinaša rešitve za vse probleme glede zobovja, dlesni in kosti. DentalPro center spremlja novosti in v delo vključuje inovacije, ki prinašajo našim pacientom izvrstno storitev in maksimalno osredotočenost na individualne potrebe.

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin