ZADOVOLJEN PACIENT JE NAŠ NAJPOMEMBNEJŠI CILJ

Kakovosten individualni pristop je vodilno načelo celotne ekipe DentalPro

V današnjem svetu je velik privilegij, da si obdan z ekipo ljudi, ki čutijo enako strast do dela in ljubezen do ljudi. Naša sinergija, želja po novih znanjih, uporaba najnovejših in najboljših tehnologij nas vodijo k odličnosti, da bi vam zagotovili vrhunske storitve, edine, ki si jih zaslužite.

Potrebe pacientov so različne, razumemo, da čutite negotovost, da imate dvome in vprašanja pred posegom, za katerega se odločite in zelo pomembno nam je, da se počutite varno, da zaupate našemu oseblju in da veste, da vam se bomo v celoti posvetili. Moto, ki nas vodi pri delu – kakovost in ne količina, najbolje opisuje raven predanosti vsaki osebi, ki se je obrnila na nas z željo po spremembi. Načela našega poslovanja so strokovnost in odgovornost pri delu, spoštovanje, iskrenost ter skrb za pacienta na vsakem koraku.

Osredotočeni smo na zagotavljanje vrhunskih stomatoloških in estetskih storitev, spremljamo vaše želje, ter skozi razumevanje potreb na trgu ustvarjamo storitve, ki bodo prispevale k vašemu zdravju in lepoti ter navsezadnje – kakovosti življenja. Pri delu smo, tako kot v življenju, strastni, natančni, pozitivni, dobronamerni, hvaležni. Drug drugega spodbujamo k učenju in razvoju. Menimo, da je v našem poklicu največji privilegij upravičiti zaupanje pacientov, partnerjev ter javnosti in pokazati (tudi dokazati), da rezultati pridejo le s predanim in odgovornim delom.

Kakovost, ki jo ohranjamo in ki nas vodi, je naše nenehno stremljenje, da izpolnimo vsa pričakovanja naših pacientov in vam vsakič ponudimo celotno doživetje, h kateremu se boste z veseljem vrnili vedoč, da imate v ekipi DentalPro zveste partnerje na poti do zdravega, lepega in zadovoljnega nasmeha.

Nismo samo osebje dentalno-estetskega centra niti niste vi le pacienti. Za našo dolgoletno prakso, izobraževanjem in delom je človeštvo, zaradi česar je naša vizija dosegljiva in nam omogoča, da občutimo vašo željo po spremembah in da se skupaj z vami veselimo vašega zadovoljstva in sreče.

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin