IZKUŠNJE, ZNANJE, KONTINUIRANO USPOSABLJANJE JE TISTO, KAR NAS NAREDI NAJBOLJŠE.

Poiščemo rešitve, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam, željam in možnostim!
Našo ekipo vodita dva izkušena doktorja, zobozdravnika – dr. Ernesto Nadj in dr. Gregor Stermečki. Število vsadkov, ki so bili do danes uspešno nameščeni, je več kot 15.000. Imamo tudi dolgoletne izkušnje, zaradi katerih lahko zaznamo in rešimo najbolj zapletene in najbolj izzivne primere v stomatologiji. V kliniki imamo svoj tehnični laboratorij, kar nam omogoča hitrejšo in učinkovitejšo delo, ter dodano vrednost odlične in neposredne komunikacije s specialisti implantologije in protetike. Naše prijazne asistentke vas sprejemajo, spremljajo in informirajo skozi celotno trajanje terapije, da se počutite ugodno in sproščeno. Dolgoletne izkušnje, izobraževanje in izpopolnjevanje so dejstva, ki jih lahko pričakujete pri nas. Člani naše ekipe so pogosto vabljeni na simpozije kot fakultativni gosti.

NAŠI ZDRAVNIKI

Našo ekipo vodita dva izkušena doktorja stomatologije – dr. Ernesto Nadj in dr. Gregor Stermečki. Število vsadkov, ki so bili do danes uspešno nameščeni znaša več kot 15.000.

Gregor Stermečki

DR. MED. DENT.

Oralna kirurgija, implantologija in protetika 1998. - Targis/Vectris, IPS Classic, BPS Biofunctional Prosthetic System Ivoclar/Schaan/Liechtenstein 2010. - Laserji in osnovne kirurške tehnike - Rijeka - Teoretični - praktični tečaj iz implantologije Astra Tech Opatija 2012. - Mini vsadki v vsakdnevni praksi - Rijeka - Dental center Mestre - vertical and horizontal bone augumentation with xenogenic blocks - Mestre, Italy - Morita - ergonomics and workflow for dentists with the treatment concept by Dr. Daryl Beach - Rijeka 2013. - Kvarnerski dan 2013. - Opatija - Lake Como Institute - an evidence-based educational path in maxillary sinus augumentation: the lateral and crestal approach, Como, Italy 2014. - Kvarnerski dan 2014. - Opatija - Bone, Biomaterials & Beyond 2014. - guided bone regeneration symposium - Lido Venice, Italy 2015. - Kvarnerski dan 2015. - Opatija - Primo studio Paola Pederzoli - Use of Concentrated Growth Factor (CGF) in implantology, bone, tissue regeneration and augmentation - the advanced breakthrough in regenerative medicine - Modena, Italy - Vita Zahnfabrik VITA Suprinity/Enamic/Vitablocks - Bad Sackingen, Germany 2016. - Kvarnerski dan 2016. - Opatija - 20. dani dentalne tehnike - Opatija - ANKYLOS - congress 2016 - 30 Jahre Ankylos - Frankfurt/Main, Germany - Treatment concepts for full-arch reconstruction using contemporary CAD - Cam techniques - Frankfurt/Main, Germany - Soft tissue menagment in vertical alveolar ridge augumentation, Frankfurt/Main, Germany - Bone, Biomaterials & Beyond 2016. - guided bone regeneration symposium - Alba, Italy radio sa implantološkim sistemima: astra, bredent, ICX, dentium, nobel biocare, denti, straumann, ankylos, mis, neodent, vspešno vsadil 10000 vsadkov 2018. - Rijeka, prof. Rossi, Advanced Surgical Techniques in Hard & Soft Tissue Management Smučanje - učitelj smučanja ISIA licenca, planinarenje, ribolov – dolgoletni reprezentant Hrvaške in član seniorske surf casting reprezentance Hrvaške, podvodni ribolov - aktivni tekmovalec.

dr. Ernesto Nađ

Ernesto Nadj

SPEC. DR. MED. DENT.

Parodontologija, dentalna kirurgija in estetika obraza 2004. - Diplomiral Dentalno medicino v Beogradu (Srbija) 2010. - Prof Spyros Botos, Dental School of New Jersey University, USA. Implants and prostetics in dentistry 2009. do 2012. - podiplomska specializacija v parodontologiji in oralni medicini na Fakulteti za zobozdravstvo v Beogradu 2012. - Maurice A. Salama, University of Pennsylvania – Modern implant therapy – Myths and possibilities 2013. - Prof. Marius Steigman, Soft tissue management 2013. - Marko Nikolic, Beograd, Split crest Začenši z letom 2010. – void ga strast do estetike in harmonije obraza, skozi neprekinjeno izobraževanje širi svoje znanje na področju neinvazivnih estetskih rešitev, ki jih zagotovaljajo najsodobnejše tehnike. 2105. - Slovenski parodontološki dnevi, Bled, Slovenija, prof. Filippo Graziani, prof. Anton Sculean 2016. - Predava o uporabi krvne plazme na mednarodnem Kongresu v Opatiji v organizaciji Hrvaške družbe za estetiko obraza 2017. - Opatija, prof. Wang, University of Michigan, USA 2017. - Škofja Loka – Snježana Pohl – Partial extraction therapy 2018. - Kvarnerski dan - Opatija 2018. - Balkan Implant Forum v Beogradu, prof. Jurišić, prof. Andrea Agnini - Digital Dental Revolution 2018. - Rijeka, prof. Rossi, Advanced Surgical Techniques in Hard & Soft Tissue Management. Prosti čas rad preživlja v naravi in se vse življenje aktivno ukvarja s športom. Tenis in vaterpolo sta njegovi največji strasti, že pri šestih letih je imel opazne rezultate. Pazi, da so odnosi z ljudmi v vsakdnevnem življenju kakovostni in čim bolj prijetni.

DENTALNE ASISTENTKE

Učinkovito ekipno delo in kakovostna komunikacija s pacienti lahko občutno zmanjšata napake pri vsakodnevnem delu in povečata kakovost storitve. Prav zato vsak stomatolog potrebuje svojo »desno roko« oziroma osebo, ki bo pripravljala in načrtovala terapevtske postopke, nato pa asistirala doktorju dentalne medicine in skrbela za paciente med terapevtskim postopkom in po njem. Dentalni asistent je oseba, ki zagotovlja udobnost in varnost osebam, ki se počutijo živčno, ko so na stolu v stomatološki ordinaciji.

Dorotea Lisac

DENTALNA ASISTENTKA

Zaključila je Medicinsko šolo v Rijeki – smer zobni tehnik. Nato pa se je zaposlila v laboratoriju centra za dentalno medicino, kjer se je prvič srečala z delom v ordinaciji. Kmalu zatem je nadaljevala z izpopolnjevanjem na tem območju in se je zaposlila v dentalni polikliniki, kjer je s svojo željo po nadaljnem izpopolnjevanju dosegla delovno mesto kirurške sestre. Prisega na šport in aktivni slog življenja. »Rada imam svoje delo v vseh njegovih vidikih, največ pa dejstvo, ko vem, da sem pomagala pacientu na njegovi poti do lepšega nasmeha.«

Gabrijela Čutul

DENTALNA ASISTENKA

Medicinsko šolo na Reki je zaključila leta 2013 kot medicinska sestra. Leto dni je stažirala v KBC Rijeka. Nato se je zaposlila v dentalnem centru na delovnem mestu dentalne asistentke kirurške sestre. Na tem delovnem mestu dela neprekinjeno že tri leta. V začetku leta 2019 je postala del naše ekipe v DentalPro in nas dopolnjuje s svojim veselim duhom, predanostjo, temeljitostjo in močno prispeva k ravni kakovosti pri zagotavljanju naših storitev. Njen miren pristop bo prispeval k ugodnejšemu bivanju v polikliniki, zato se lahko z zaupanjem prepustite tretmaju in zdravljenju.

DENTALNE TEHNIČARKE

Doktorica Maja Sekulić in soprog Mitar sta zasnovala oazo in ponosno želita predstaviti izbrano ekipo, ki ima eno vizijo: ustvariti napredno zobozdravstvo in estetiko v harmoničnem okolju, kjer bomo razvijali čudovita razmerja s kolegi in pacienti z namenom zagotavljanja vrhunske vsakodnevne izkušnje.

Valentina Tonković

GLAVNA TEHNIČARKA LABORATORIJA

»Nasmeh je najmočnejše orožje, ki odpira vsa vrata. Nasmeh je najlepša nagrada. Nasmeh je brezplačen in čudežen. V zadovoljstvo mi je, da lahko s svojim delom prispevam k zdravju pacienta. Ne samo zdravju in estetiki, temveč tudi lepoti pacienta in tistemu, kar je najpomembnejše, izgubljeni samozavesti. Moj osebni cilj je dosežen vsakič, ko se pacientu zaiskrijo oči od zadovoljstva. Kot članica DentalPro ekipe si tako jaz kot tudi celotna ekipa prizadevamo obdržati korak s sodobnimi trendi, načini dela, sistemi, kot tudi digitalizacijo, ki je na velika vrata prišla v dentalno medicino. Visoka estetika ni nedosegljiv in oddaljen cilj, vendar je treba vlagati tako v svoje znanje kot tudi v ljubezen do tega dela. Po končanem šolanju na medicinski šoli na Rijeki, opravljenem pripravništvu in državnem izpitu sem delala v treh dentalnih laboratorijih. Že na samem začetku so moji mentorji opazili, da mi najbolj ustreza delo na keramiki in v tej smeri se je začel razvijati moj interes. Zadovoljna sem s svojim delom in samo dejstvo, da je moje delo v ospredju, me spodbuja, da sem boljša in še bolj izobražena. Vrnitev nasmeha na pacientov obraz je simbioza zdravnikov in tehnikov in le prava komunikacija med tremi ključnimi osebami daje popolne rezultate PACIENT–DOKTOR–TEHNIK.

Paula Aldin

DENTALNA TEHNIČARKA

Delavna in marljiva oseba, popolnoma predana delu, ki ga opravlja in vedno stremi k najboljšim rezultatom in k novim izzivom. Spoštuje pošteno in korektno delovno okolje in jo veseli, da je del takšne ekipe.

Nataša Gunjević

DENTALNA TEHNIČARKA

Leta 2013 je zaključila srednjo medicinsko šolo na Rijeki in se je nato zaposlila v dentalnem laboratoriju, kjer je opravljala pripravniško dobo. Po opravljenem državnem izpitu nadaljuje z delom v stomatološki polikliniki, kjer je pridobila izkušnje pri delu s keramiko. Njen cilj je, da vrne nasmeh pacientom s svojim delom.

SPREJEM IN PODPORA

Martina Karić

PRVI NASMEH, KI GA VIDITE......

»Sreča je odvisna od nas samih.« Študirala je jezike. Od leta 2006 je na voljo pacientom, je prvi nasmeh, ki vam zaželi dobrodošlico v imenu vseh zaposlenih na kliniki DentalPro. Dela na optimizaciji pretoka informacij znotraj ekipe in je nepogrešljiva v lajšanju komunikacije ekipe s pacienti. Izleti v naravo in kolesarjenje so priljubljeni načini preživljanja prostega časa z družino in prijatelji.

Pamela Vrzić

STROKOVNA PREVAJALKA

»Z ljubeznijo, organizacijo in ustvarjalnostjo lahko dobite karkoli.« Pamela je končala vse italijanske šole na Reki in je diplomirala iz komunikologije na Univerzi v Trstu. Komunikativna in odprta, ustvarjalna, veliko pozornosti posveča detajlom. V prostem času rada riše in slika. Že od malih nog jo spremlja strast do raziskovanja morskih globin, ukvarja se s tehničnim potapljanjem.«

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin