NA PRVEM MESTU JE PACIENT IN ŽELIMO VAM ZAGOTOVITI UDOBNO BIVANJE V NAŠI POLIKLINIKI V ČASU, PRED ZDRAVLJENJEM IN PO NJEM.

Nahajamo se v turističnem območju in lahko organiziramo obiske na podlagi vaših interesov!

Nudimo apartmaje za naše paciente:

  • 3 * v središču mesta Reka ali v bližini našega središča
  • 4 * v istem kompleksu DentalPro središča (z malo integracijo)

Nahajamo se v turističnem območju in lahko organiziramo obiske na podlagi vaših interesov in v skladu z vašim zdravljenjem. V drugi fazi omogoča dentalni laboratorij prosti čas med preizkušnjami. Izkoristite te trenutke, da spoznate hrvaško kulturo in lepote Kvarnerja. V bližini apartmaja in dentalnega središča so tudi koristne storitve za čas med bivanjem v tujini: restavracije, kavarne, nakupovalna središča, banka, bankomati, lekarna …

Trsatski Kaštel

Trsatski kaštel je strateška opazovalnica na 138 metrov visokem hribu, ki dominira nad Reko, od koder je edinstven razgled na okoliško hribovje, Katarino in Kalvarijo, in na celoten prostor reškega Starega grada. Trsatski kaštel je obogaten z novimi vsebinami – z galerijskim prostorom z likovnimi razstavami, poletnimi koncerti in gledališkimi predstavami na odprtem odru ter z modnimi revijami in literarnimi večeri.

Sprehajališče

Glavna ulice Reke, vzporedna z morsko obalo in rivo, je bila središče dogajanj že v času, ko je bilo sprehajališče, razstavna magistrala mesta Fiume. Kavarne na terasah in trgovine dopolnjujejo to območje za pešce, kjer poteka tudi karneval. Od vseh znamenitosti najbolj izstopata Mestni stolp in stavba Radia Reke. Vsi drugi glavni muzeji so oddaljeni le nekaj minut hoje.

Mestni stolp

Mestni stolp, eden od simbolov Reke, je izvirno predstavljal tipičen prehod oziroma stolp, skozi katerega se je vstopalo v mesto. Še danes dominura v osrednjem delu sprehajališča. Zgrajen je bil v srednjem veku, verjetno na temeljih poznoantičnih, primorskih mestnih vrat.

Reške plaže

Reka ima številne mestne plaže samo nekaj minut vožnje od središča. Plaže so brez velike množice turistov in zagotavljajo sijajno izolacijo in priložnost za počitnice. Vzhodno od središča mesta so štiri plaže: Brajdica, Sablićevo, Glavanovo in Grčevo. Vzhodno od Reke je več plaž in letovišč, vključno z Igrališčem, Pločami, Biviom, Skaletam, Kostanjem in Prelukom.

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin