POIŠČEMO REŠITVE, KI NAJBOLJ USTREZAJO VAŠIM POTREBAM, ŽELJAM IN MOŽNOSTIM.

Naš primarni cilj je vrhunska storitev!

Dentalni center DentalPro je popolnoma nova in inovativna poliklinika, ki ponuja izjemno kakovosten pristop in edinstveno storitev v tej regiji! Naše strokovno in ljubeznivo osebje Vas z veseljem pričakuje v prijetnem vzdušju. V celoti se vam bomo posvetili na poti do uresničevanja vaših želja, da bi se počutili bolj zdravo, lepše in mlajše. Že na vhodu vas bo sprejelo komunikativno osebje, ki vas bo vodilo skozi celotno bivanje. Če želite svoj nasmeh pridobiti v najkrajšem možnem času, vam ponujamo nastanitev/nočitve v samem središču ali v neposredni bližini središča in prevoz. Poleg celotnega udobnega in sproščujočega vzdušja je prav posebno mesto v našem centru Relax cona, ki je namenjena vsem pacientom, ki si želijo zasebnosti po minimalnih invazivnih posegih.

Naša ordinacija vam omogoča

Namestitev 3* v središču mesta Reka ali v bližini našega centra ali 4* v kompleksu DentalPro centra
Logistično podporo pri organizaciji potovanja

Prevoz od/do letališča ali
avtobusne/železniške postaje

Organizirane obiske turističnih lokacij v skladu z vašimi interesi
Vrhunsko storitev
Ekipo, ki vam je na voljo 24 ur

Vsem našim strankam ponujamo namestitev v mestnem središču Reke v trizvezdičnih apartmajih ali v bližini središča, ali v luksuznih apartmajih v kompleksu DentalPro centra.

Če imate lastni prevoz, vam predlagamo namestitev bližje središču.

Če prihajate z letalom/avtobusom/vlakom, vas bo naše osebje namestilo v apartmajih po izbiri. Osebje vam bo na voljo 24 ur na dan.

Svojo pot organizirajte sami ali jo prepustite nam, izbira je vaša.

Osebje iz naše organizacije vam je na voljo za vsa vprašanja. Če niste prepričani, kateri dostop do nas je najlažji, se obrnite na nas in z veseljem vam predstavimo stroškovno najbolj učinkovite možnosti za Vas.

Ne potrebujete niti GPS-a niti Googlovega zemljevida. Naše osebje je tukaj za vas.

Če ne prihajate z lastnim prevozom, bomo organizirali osebje, ki vas bo pričakalo na dogovorjeni lokaciji in vas pripeljalo do namestitve, oziroma središča.

Prav tako vam bo naše osebje na voljo med celotnim bivanjem za vse, kar boste potrebovali

Spoznajte Reko, največje pristanišče na Hrvaškem

Mesto Reka je z 250 tisoč prebivalci eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem, pa tudi na Jadranu, ki jo letno obišče 350 tisoč turistov iz vsega sveta. Reka ima veliko zgodovinskih spomenikov, parkov, nočnih klubov in kavarn. V bližini Reke so Brioni, najbolj znan nacionalni park na tem območju. V skladu z vašimi interesi lahko organiziramo turistične izlete po Reki in okolici.

Osredotočeni smo na zagotavljanje vrhunskih zobozdravstvenih in estetskih storitev, spremljamo vaše želje in z razumevanjem potreb na trgu ustvarjamo storitve, ki prispevajo k vašemu zdravju in lepoti in ne nazadnje – kakovosti življenja

Tu smo za vas, kadarkoli podnevi … in tudi ponoči.

Naše osebje vam je na voljo 24 ur na dan med bivanjem za vsako zahtevo – bodisi povezano z našimi storitvami ali organizacijo prostega časa

Prihrani denar

Izpostavljamo nekaj cen zobozdravstvenih storitev na Hrvaškem v primerjavi s 50 % držav v Evropi in ZDA.

Oralna kirurgija

4x
cenejše

Protetika

3x
cenejše

Implantologija

3x
cenejše

Dijagnostika 2D/3D

2x
cenejše

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin