NOVA MEDICINSKA NAPRAVA V DERMATOLOGIJI IN ESTETSKI MEDICINI

Omogoča izvajanje neinvazivnega tretmaja z odstranjevanjem odvečne ohlapne kože in je alternativa kirurškim posegom.

Zaradi zmanjšane količine kolagena se koža stara in izgublja elastičnost. Z neinvazivnimi tretmaji se dosegajo odlični rezultati pomlajevanja kože obraza. Nekoč je bila blefaroplastika izključno v domeni estetske kirurgije. Danes je z medicinsko napravo PLASMAGE® možno odstraniti odvečno kožo na vekah in v področju okoli oči brez rezanja, odstraniti gube in brazgotine, strije ter popraviti številne kožne nepravilnosti.

PlasmAge se najpogosteje uporablja za nekirurški dvig vek/nekirurško blefaroplastiko.

Tretma PLASMAGE® se izvaja tako, da se pacientu najprej nanese anestetična krema z namenom, da se vbod posebej dizajnirane iglice ne bi začutil. Sam postopek traja 30–60 minut, odvisno od obravnavane površine. Z električnim oblokom, ki se ustvari z ionizacijo plinov, je mogoče doseči veliko natančnost in delovanje izključno na površini kože, pri čemer je tkivo v okolici nedotaknjeno. Zaradi tega ne nastajajo brazgotine, čas okrevanja je kratek, rezultati pa so impresivni. Možnost regulacije stopnje moči in frekvence nam zagotavlja popolno varnost med tretmajem in je ravno to edinstveno pri tej napravi – obravnavana cona se obnavlja takoj. 

Tretma s PlasmAge napravo daje impresivne rezultate, ki so vidni takoj, medtem ko do končnih rezultatov pride v 5–6 tednih po posegu, ko si koža popolnoma opomore. Rezultati, ki doseženi s tretmajem PlasmAge, so trajni!

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin