TRETMA S PLAZMO. INOVATIVEN POSTOPEK DOSEGA POMLAJEVANJE KOŽE IN REGENERACIJO KOŽNEGA TKIVA

PRP-tretma (Platelet Rich Plasma – plazma bogata s trombociti) je metoda, s katero se doseže izboljšana kakovost kože.

Tretma s plazmo (PRP/PRF/CGF) je znan kot »vampirski tretma«, saj se uporabljajo sestavine iz naše krvi. Ta inovativni postopek dosega pomlajevanje kože in regeneracijo kožnega tkiva ter spodbuja nastanek drobnih krvnih žil, ki prehranjujejo našo kožo. Plazma deluje na naravne mehanizme in spodbuja regeneracijo kolagena ter povečuje vpliv rastnih faktorjev na kožo.

Tretma PRP (Platelet Rich Plasma – plazma bogata s trombociti) je metoda, s katero se doseže izboljšanje kakovosti kože. Izvaja se izključno z uporabo sestavin iz lastnega krvnega obtoka brez dodatnih aktivnih snovi, zaradi česar je popolnoma naraven in brez možnih stranskih učinkov.

Bolniku se odvzame majhna količina krvi. Krvno plazmo, ki vsebuje rastne faktorje in druge za regeneracijo potrebne sestavine, ločimo od celičnega dela krvi s posebno tehniko centrifugiranja in jo koncentriramo ter nanesemo v področje kože, kjer želimo doseči boljše prehranjevanje tkiva in njegovo regeneracijo. S tem spodbujamo naše telo na pomladitev, regeneracijo in izboljšano teksturo kože, kar se čuti na dotik.

Tretma s krvno plazmo je učinkovit tudi pri izpadanju las, saj spodbuja nastajanje novih las in regeneracijo lasnih mešičkov. Stimulira rast novih mladih las, s čimer se doseže gostota las.

S tretmajem PRP premikamo biološko uro nazaj na popolnoma naraven način in pomlajujemo kožo obraza, vratu in dekolteja.

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin