VAREN NAČIN POMLAJEVANJA KOŽE

Tretma je popolnoma neboleč in se pacient lahko takoj po posegu vrne k vsakdanjim dejavnostim.

Mezoniti so popolnoma varen način pomlajevanja kože, učinkujejo na zmanjšanje gub s popolnim ohranjanjem naravnega videza in spodbujajo naše telo k procesu tvorbe kolagena v koži.

Mezoniti so narejeni iz biokompatibilnega materiala polidioksanona, ki se uporablja v kardiokirurgiji pri srčnih in žilnih operacijah ter se popolnoma absorbira v organizmu. Absorpcija mezonitov v tkiva spodbuja tvorbo kolagena, ki daje podporo koži. Tretma je posebej učinkovit za tanko kožo, ki je z leti izgubila elastičnost in tonus.

Tretma je popolnoma neboleč in se pacient lahko takoj po posegu vrne k vsakdanjim dejavnostim. Obdelano cono razkužimo in nanesemo anestetično kremo, nato pa vnašamo mezonite pod kožo. V enem tretmaju se običajno vgradi 10–15 mezonitov. Večje število vpliva na močnejšo stimulacijo kolagena in učvrstitev kože kot celote.

Učinek tretmaja z mezoniti je viden 6–8 tednov po tretmaju, kolikor je potrebno za nastanek kolagena.

Ta način je odlična alternativa za osebe, ki se bojijo face liftinga in botoksa, saj njihova uporaba ne vpliva na mimiko obraza. Maksimalen učinek traja 12–18 mesecev po tretmaju.

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin