KONSISTENCA POSEBEJ UDOBNA NA DOTIK IN ODLIČNA ABSORPCIJA STA OSNOVNI LASTNOSTI TE LINIJE PRODUKTOV!

Slavna regenerativna kozmetična linija Forlle'd

Lahko poskusite s slavno regenerativno kozmetično linijo Forlle’d s formulo, ki jo je odobril japonski znanstvenik Makoto Hatto, prejemnik Nobelove nagrade za biokemijo. Izjemnost linije je v edinstveni tehnologiji na svetu, ki parcelira hialuronske molekule z nanotehnologijo, pri čemer jih naredi tako majhne, da lahko prodrejo globoko v kožo s svojim celotnim kompleksom aktivnih sestavin.

Za zdaj je FORLLE’D edini proizvajalec na tržišču, ki lahko zaradi svoje patentirane formule deluje globlje, namesto da ostane na površinskem sloju kože, kar je bilo doslej edino mogoče z vbrizgavanjem hialuronskih polnil.

Obstajajo linije za vse vrste kože, njihova skupna lastnost je konsistenca, ki je posebej udobna na dotik in se odlično absorbira.

FORLLE’D pomembno izboljšuje kakovost kože in so rezultati občudovanja vredni, ko se kombinirajo s hialuronskimi polnili ali botoksom, z izboljšanjem trajanja rezultatov do 50 %.

Kozmetika FORLLE’D je novost na našem tržišču, ki je zaradi izjemnih dosežkov in kakovosti že našla svoje mesto v najboljših klinikah in kozmetičnih salonih ter najbolj ekskluzivnih letoviščih na svetu (Emirates Palace – Dubaj).

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin