Hialuronska polnila Profhilo in Aliaxin

TRETMA S HIALURONSKIMI POLNILI ALIAXIN JE VAREN NAČIN ZA IZBOLJŠANJE VIDEZA

Razen za revitalizacijo kože se uporabljajo tudi za korekcijo videza in se z njimi lahko napolnijo ustnice in lica, naredi lifting celega obraza, zapolnijo gube in poudarijo ličnice.

Hialuron je naravna sestavina naše kože, njegova vloga pa je zadrževanje vode, kar pomeni, da preprečuje izsuševanje kože in jo pomladi. Po tridesetem letu zaradi pospešene resorpcije hialurona koža izgublja elastičnost, postaja ohlapna, dehidrirana in izgublja volumen. Z namenom odpravljanja teh pomanjkljivosti uporabljamo hialuronska polnila, ki nam pomagajo pri revitalizaciji kože, da bi bila le-ta sijoča in zategnjena.

Posegi so hitri, rezultati pa takojšnji.

Da bi našim pacientom zagotovili najbolj kakovostne storitve, so strokovnjaki klinike DentalPro, z veliko izkušenj na področju estetske dermatologije, izbrali hialuronska polnila italijansko-švicarskega proizvajalca Ibsa. Podjetje Ibsa je osredotočeno na razvoj patentiranih tehnologij. Z uporabo njihovega produkta Aliaxin dosežemo takojšnji želeni učinek in so rezultati vidni takoj po tretmaju. Za hialuronska polnila Aliaxin sta značilni visoka čistost sestavin in edinstvena formula, zaradi katere so popolnoma varna za uporabo z minimalnimi stranskimi učinki, kot je neznatno otekanje, in imajo dolgotrajni učinek.

Razlika v uporabi hialuronskih polnil Aliaxin v primerjavi z drugimi polnili je posebej opazna pri povečanju volumna ustnic. Oteklina je zaradi visoke čistosti sestavin že naslednji dan minimalna.

Vbrizgavanje hialuronskih polnil je hitro. Na površino kože se nanaša anestetična krema in po želji lokalni anestetik, s katerim se izognemo bolečini pri prodiranju igle v kožo. Ko anestetik začne delovati, se vbrizga hialuronsko polnilo. Sam tretma traja le nekaj minut, odvisno od področja, v katerega se vbrizgava hialuron. Prvi rezultati so vidni opazni skoraj takoj, medtem ko je optimalni učinek opazen 7 do 14 dni po tretmaju.

Razen za revitalizacijo kože se hialuronska polnila Aliaxin uporabljajo tudi za korekcije videza in se z njimi lahko povečajo ustnice in lica, naredi lifting celega obraza, zapolnijo gube in poudarijo ličnice.

Tretma s hialuronskimi polnili Aliaxin je varen in naraven način za izboljšanje videza!

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin