APLIKACIJA BOTOKSA VISTABEL PRINAŠA VIDNE REZULTATE

Botoks ne vpliva na čutne živce niti ne ustvarja vtisa otrplega obraza.

Zelo učinkovit estetski tretma brez stranskih učinkov povzroča sprostitev mišic ter učinkovito odstranjuje drobne in globoke gube.

Botoks Vistabel je naravno prečiščena beljakovina, ki je pridobljena iz bakterije Clostridium botulinum, vsebuje aktivno snov toksin tip A in pomaga upočasniti znake staranja. Na kliniki DentalPro uporabljamo botoks znamke Vistabel, ki ga izdeluje ameriška farmacevtska družba Allergan in je odobren s strani hrvaške agencije za zdravila.

Tretma se izvaja tako, da botoks Vistabel previdno in natančno lokalno nanesemo na mesto, kjer želimo zmanjšati delovanje živčnih impulzov mišic, pri čemer obstoječe gube, ki jih ustvarja obrazna mimika, izginjajo. Uporaba botoksa je neboleča in tretma traja le nekaj minut. Učinek je viden 2–3 dni po tretmaju, obraz je videti bolj spočit, pomlajen in bolj svež, pacienti pa se lahko takoj vrnejo k dnevnim dejavnostim.

Tretma z botoksom učinkovito odstranjuje gube na čelu, okoli oči in na nosu. Botoks ne vpliva na čutne živce niti ne ustvarja vtisa otrplega obraza.

Botoks se lahko uporablja tudi pri mlajših osebah, pri katerih se zaradi izrazite mimike obraza delajo močnejše gube z namenom preventivne preprečitve nastanka globljih in novih gub.

Uporaba botoksa Vistabel prinaša vidne rezultate brez radikalnih kirurških posegov, briše gube, daje pomlajen videz in vrača samozavest.

PREBERI VEČ

 

Bi nas radi obiskali?
Še danes se dogovorite za termin!


Dogovorite se za termin